Tekstbureau Swagerman - Over Nadine Swagerman
Mijn naam is Nadine Swagerman, eigenaresse van Tekstbureau Swagerman en auteur van de spannende YA 'Eén waarheid', die in mei 2018 verscheen bij Uitgeverij Kluitman.
Nadine Swagerman
13383
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13383,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Over Nadine

Mijn naam is Nadine Swagerman, eigenaresse van Tekstbureau Swagerman én auteur van de spannende YA Eén waarheid (2018, uitgeverij Kluitman). Mijn nieuwe YA Maar ik ben jou niet is in maart 2020 verschenen bij dezelfde uitgeverij.

 

Mijn passie voor het geschreven woord ontstond al op jonge leeftijd. Ik kon lezen voordat ik mijn veters leerde strikken, en schrijven deed ik nog voor ik mijn eerste zwemdiploma haalde. Op mijn zevende wist ik het dan ook al heel zeker: ik wilde schrijfster worden.

 

Terwijl ik hard aan mijn eerste boek werkte, schreef ik teksten voor een online tekstbureau om de rekeningen te kunnen betalen. Dat vond ik eigenlijk wel heel erg leuk om te doen en daarom heb ik in januari 2017 Tekstbureau Swagerman opgericht.

 

Voor mij is er niets leuker dan elke dag werken met tekst. Ik zie het als een uitdaging om jouw ideeën, visie en verhaal om te toveren tot een stuk tekst waar jíj blij van wordt. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Vul dan het contactformulier in óf stuur even een mailtje naar [email protected]

 

Tot snel!

 

Nadine Swagerman