Tekstbureau Swagerman | Schrijft en herschrijft (web)teksten
Tekstbureau Swagerman schrijft en herschrijft (web)teksten
Tekstbureau Swagerman, Tekstbureau, Nadine Swagerman, Tekstschrijver, Copywriter
13629
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13629,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Diensten

Alles staat of valt met tekst. Dat klinkt misschien wat zwaar, maar denk er maar eens over na. Hoe overtuig je iemand? Hoe breng je jouw ideeën over? En hoe zeg je wat je bedoelt?

 

Juist, met woorden. Want of het nu een pakkende reclametekst, een informatief artikel of een persoonlijk verhaal betreft: je zult woorden nodig hebben. De juiste woorden.

 

Tekstbureau Swagerman helpt je graag met het overbrengen van jouw boodschap. Dit doe ik door jouw ideeën om te zetten in woorden. Woorden die overtuigen, inspireren of informeren. Daarbij kijk ik naar wie jij bent en waar jij voor staat, zodat ik een tekst kan leveren die bij jou én jouw doelgroep past.

 

Dus, ben jij een (startende) ondernemer en wil je jouw website, folders of flyers voorzien van unieke teksten? Of heb je misschien zelf al teksten geschreven, maar wil je graag dat die vlotter weglezen? Neem dan vandaag nog contact met me op.
  • SCHRIJFT

    Een goede tekst is voor de lezer geschreven, heeft een doel én de juiste tone of voice. Het schrijven van dit soort teksten is wat ik het allerliefst doe.

  • HERSCHRIJFT

    Heb je zelf teksten geschreven en wil je dat iemand daar een frisse blik op werpt? Ik help je graag door te kijken naar wat goed is en wat eventueel beter zou kunnen.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen? Neem dan contact op via het contactformulier, Facebook of via [email protected].